Wat houdt Solar Premium juist in?

Lees verder

24/7 Actieve monitoring met meldkamer

Monitoring van uw PV installatie met een mail alert

Solar Assistance houdt uw installatie 24/7 in het oog om eventuele problemen met uw installatie proactief te kunnen melden. Indien het monitoringstoestel op dagbasis NIETS registreert en/of op dagbasis 20% minder opwekt dan de theoretisch verwachte opbrengst volgens instraling, ontvangt u hiervan een melding via uw monitoringsportaal alsook via e-mail/SMS. Dit mits plaatsing van een Solar monitoringstoestel, aan de verminderde prijs van €99 i.p.v. €199.

Als klant met een Solar PREMIUM plan heeft u actieve monitoring. Dit wil zeggen dat de technische dienst u proactief zal contacteren in geval van eventuele problemen aan uw installatie.

Allriskverzekering

Allriskverzekering tegen schade van buitenaf bij schade door storm, hagel, vandalisme, bliksem, brand.

Er is schade veroorzaakt door onheil van buitenaf zoals storm, hagel, vandalisme, blikseminslag, diefstal of brand? Wij stellen na melding van schade een diagnose op en openen uw dossier voor een schadedekking. In tegentelling tot traditionele verzekeringsmaatschappijen moeten wij niet wachten op goedkeuringen van externe schade-experts. Hierdoor kunnen we de schade sneller herstellen en het productieverlies beperkt houden.

Productieverlies – Snelle service

Indien wij er niet in slagen om uw schade en/of probleem op te lossen binnen de 5 werkdagen na melding dan wordt u vanaf de 6de werkdag vergoed voor uw opbrengstverlies. Gedurende maximaal 52 weken ontvangt u een compensatie van € 2,00/KiloWatt piek (incl. BTW) per dag geïnstalleerd vermogen  in de zomer (01.04 t.e.m. 30.09) en € 1,00/Kilowatt piek  (incl. BTW) per dag geïnstalleerd vermogen in de winter. (01.10 t.e.m. 31.03)

Vrijstelling

Voor klanten met een Solar PREMIUM serviceplan wordt er GEEN vrijstelling aangerekend.

Onderhoud

Controle

Een Solar PREMIUM serviceplan omvat een jaarlijkse uitvoerige visuele controle, uitmeting van de strings, infraroodcontrole én uitgebreid digitaal verslag met totale opbrengst- en configuratiecontrole van uw PV-installatie.

Reiniging

Een Solar PREMIUM serviceplan omvat een jaarlijkse gespecialiseerde osmose reiniging van uw zonnepanelen met zachte telescoopborstel zonder chemische producten. Indien de zonnepanelen niet voorzien zijn van een standaard glasplaat en/of niet reinigbaar zijn vanop de grond of plat dak d.m.v. onze standaard borstels (max. lengte = 15m) wordt er jaarlijks een meerprijs aangerekend van €50,00 (dakteam) of €75,00 (hoogtewerker). De reinigingen door het dakteam of met hoogtewerker worden gebundeld en uitgevoerd in de door ons hiervoor voorziene periode in de planning.

Terug naar overzicht

Terug naar serviceplannen