Monitoring

Hoeveel energie produceert uw PV-installatie écht? Hoe verloopt het energieproces van uw firma precies? Solar Assistance brengt de energieflow van uw bedrijf in kaart en toont u hoe uw installatie werkt ‘achter de schermen’. Het doel? Uw energieverbruik volledig onder controle hebben en optimaliseren.

Lees verder

Monitoringssysteem

Dankzij het monitoringsysteem controleert Solar Assistance de productiviteit waarbij er een alarm verstuurd wordt van zodra er zich afwijkingen voordoen, een probleem vastgesteld wordt of indien de installatie uitvalt.

Solar Assistance stelt u een persoonlijke login en paswoord ter beschikking, zodat u zelf ook de opbrengsten van de installatie via ons online platform kan opvolgen en het rapport kan aanpassen naar uw wensen of noden.

In geval van problemen staat onze technische dienst u snel en duidelijk telefonisch te woord. Indien de storing niet vanop afstand opgelost kan worden, biedt het interventieteam ter plaatse de nodige technische bijstand.

Wat is monitoring?

24/7

De Solar Assistance meldkamer waakt 24/7 over de productiviteit van uw PV-installatie

Login

Als businessklant krijgt u een persoonlijke login ter beschikking.

Rendement

U kan eender waar en wanneer de opbrengsten van uw installatie opvolgen.

Storing

Doet er zich een storing voor? Dan krijgt zowel u als Solar Assistance een melding. Binnen de 48u ontvangt u een diagnose en een oplossing. Dat kan dankzij vernuftige technologieën vaak vanop afstand maar uiteraard ook ter plaatse. Deze snelle interventie zorgt voor een minimum aan productieverlies.

Offerte aanvragen?

Contacteer ons en wij bezorgen u een offerte op maat.

Offerte aanvragen