https://www.youtube.com/watch?v=lcoo8w1LCAs

Bedrijven

Zonnepanelen moeten renderen. Daarom houden onze experts uw installatie in topconditie. Als pionier in de sector houden we steeds de vinger aan de pols en zetten we in op de nieuwste technologieën. Alle vereiste diensten onder één dak, een unicum in België.

Lees verder

Monitoring

Hoeveel energie produceert uw PV-installatie écht? Hoe verloopt het energieproces van uw firma precies? Solar Assistance brengt de energieflow van uw bedrijf in kaart en toont u hoe uw installatie werkt ‘achter de schermen’. Het doel? Uw energieverbruik volledig onder controle hebben en optimaliseren.

Lees verder

Technische ondersteuning

Bij een defect aan uw PV-installatie kunt u rekenen op onze ervaren techniekers.

Lees verder

Rendementscontrole

Beschikt u over een PV-installatie maar vermoed u dat uw installatie niet optimaal functioneert en/of wilt u de werking laten controleren om zo het maximale rendement uit uw investering te halen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees verder

Onderhoud

Solar Assistance controleert jaarlijks uw volledige installatie. Door preventief uw installatie na te kijken, worden issues in een vroeg stadium vastgesteld en gaat er geen kostbare stroom verloren.

Lees verder

Allriskverzekering zonnepanelen

We staan in voor de verzekering van uw PV-installatie, breiden de garantie van uw installatie uit en verzorgen de controles en reinigingsbeurten zoals voorzien in uw serviceplan.

Lees verder

Plaatsing zonnepanelen

Of u nu een nieuwe bedrijfshal opent, een nieuwbouwproject voorstelt of als KMO wilt genieten van zonne-energie, Solar Assistance verzorgt met veel precisie de plaatsing van uw PV-installatie.
Op basis van een grondige analyse en een visuele inspectie van het gebouw adviseren we u over de aankoop van uw PV-installatie. Daarbij houden we rekening met de nieuwste technieken, het (geplande) energieverbruik en energy management. Kwaliteit staat voorop!

Lees verder