Omvormer

Een zonne-installatie bestaat uit zonnepanelen en één of meerdere omvormers. Een omvormer zet de gelijkstroom van de zonnepanelen om in bruikbare wisselstroom, daardoor is dit een essentieel onderdeel van uw installatie.

Is uw omvormer toe aan vervanging of vertoont deze een defect en dient deze hersteld te worden? Solar Assistance helpt u graag verder.

Lees verder

Herstelling omvormer

Indien uw omvormer een defect vertoont kunt u bij Solar Assistance terecht voor herstellingen van diverse merken zoals SMA, Fronius, Diehl, ABB, Huawei, Delta, Omnik,…

Herstelling of vervanging omvormer

Vervanging omvormer

De gemiddelde levensduur van een omvormer is 8-12 jaar. Dit houdt in dat uw omvormer tijdens de levensduur van uw zonnepanelen één keer vervangen dient te worden.
De prijs van een omvormer varieert sterk. De belangrijkste factoren die de prijs bepalen zijn het merk, de grootte van uw PV-installatie en het beoogde vermogen van de omvormer. Hoe hoger het vermogen, hoe hoger de prijs van de omvormer. Wij bekijken graag samen met u welk merk en type omvormer geschikt is voor uw PV-installatie en bezorgen u een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen?

Contacteer ons en wij bezorgen u een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen