Over ons

Solar Assistance is sinds 2012 dé specialist bij uitstek voor technische bijstand, pechverhelping, onderhoud & reiniging, monitoring en een allriskverzekering van uw PV-installatie tot 20 jaar na keuringsdatum.

Uw zonnepanelen moeten renderen en wij houden ze in topconditie. Onze techniekers zijn specialisten met jaren ervaring in het herstellen van technische defecten en het onderhouden van zonnepanelen. Naast de eerste hulp bij technische defecten kunnen wij u ook helpen met de installatie, verhuis of plaatsing van uw zonnepanelen.

Wij verzorgen inmiddels de service voor meer dan 10.000 klanten waarvan het merendeel mét een Solar Assistance Serviceplan. En dit in heel België!

Solar Assistance gaat in 2021 nog een stapje verder en lanceert o.a. een hybride thuisbatterij die voor elke woning aanpasbaar is én de solar-laadstations als antwoord op de nieuwe ontwikkelingen in de automobielsector.

Getuigenissen

“De klantenservice is steeds beschikbaar voor een vlotte service. Emanuel helpt je snel verder. De communicatie verloopt zeer aangenaam en duidelijk. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf! Jullie horen nog van mij.”
– Anneleen S.

“Flexibel in werking, ze hebben oog voor afwerking en detail. Na het werk een goede en duidelijke uitleg over het systeem gekregen. Ook laten ze na het werk de ruimte proper achter.”
– Michiel V.