Uw garantie voor een zonnig rendement

Uw professionele, betrouwbare partner bij uitstek voor het reinigen en onderhouden van uw zonne-installatie, het leveren van technische bijstand en pechverhelping voor duurzame zonne-energie-toepassingen. Wij monitoren en verzekeren uw PV-installatie. En dat voor zowel particulieren als bedrijven.

Ontdek onze serviceplannen
Bekijk ons aanbod

Particulieren

Ontdek meer
Uw all-in-one partner

Bedrijven

Ontdek meer

Snelle technische bijstand

Is er een probleem met uw zonnepanelen? En heeft u nood aan een snelle oplossing? Geen zorgen. Onze ervaren techniekers zorgen voor een snelle interventie.

Onderhoud & Reiniging

Om uw zonnepanelen zo goed mogelijk te laten renderen en voor uw comfort, is het belangrijk om ze op regelmatige basis te laten onderhouden en reinigen. Laat het gerust over aan onze experts.

Meer informatie

24/7 monitoring

We begrijpen dat u uw installatie niet elke dag nauw kunt monitoren. Daarom houden wij bij Solar Assistance uw installatie 24/7 in de gaten om eventuele problemen proactief op te sporen. Zoals bijvoorbeeld wanneer uw monitoringstoestel op dagbasis niets registreert of u op maandbasis 20% minder opwekt dan de verwachte opbrengst volgens onze data.

Meer informatie
Klanten
10000
Kw
250000
Specialist bij uitstek

Solar Assistance is sinds 2012 dé specialist bij uitstek voor technische bijstand, pechverhelping, onderhoud & reiniging, monitoring en een allriskverzekering van uw PV-installatie. Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor plaatsingen van nieuwe PV-installaties, thuisbatterijen en laadpalen.

Wat onze klanten zeggen...

Marjan Schorpion

Fijn contact met firma via telefoon/mail. Heel vriendelijke en correcte installateur. Top!

Patrick de Schutter

Zeer vriendelijke technicus. Heeft het onderhoud & nazicht van de werking naar behoren uitgevoerd.

Alain Desmaele

Controleur mooi op tijd volgens de gemaakte afspraken. Dezelfde dag een keurig opgesteld verslag in de mailbox. Al jaren tevreden al heb ik nog nooit een echt probleem moeten melden.

Rita Jonckers

Zeker een positieve beoordeling. Jaarlijks voorstel van datum en uur voor het kuisen en nazicht. Krijgen nadien volledig overzicht van opbrengst en eventuele beschadigingen. Vriendelijk personeel !

Antonio Saponaro

Het was de eerste onderhoud van onze zonnepanelen.
Het is zeer vlot verlopen van het maken van de afspraak tot uitvoering van de werken, medewerker heeft zijn werk zeer goed uitgevoerd ook al moest hij hiervoor op een schuine afdak gaan staan.
De zonnepanelen hebben meer opgebracht dan verwacht, ik was al blij met de opbrengst die ons was berekent.
Bedankt aan alle medewerkers van Solar Assistance voor hun goede en vriendelijke service.

Vragen? Meer info?

Wij hebben de meestgestelde vragen voor u gebundeld.

Bekijk onze FAQ's